2016. jún 21.

Heti összefoglaló (26.hét, 111,5 kg)

írta: drAti78
Heti összefoglaló (26.hét, 111,5 kg)

Egyszerűen nem fogyok. Semmit.

Ez van.

Úgy érzem egyre jobban fejlődök a sportban. Egyre könnyebben tartom a pulzusom a megadott határok közt. Új rekordot csináltam hétfőn az eliptiku stréneren. Sokkal magasabb értékek mellett, sokkal keményebb gyakorlatokat csinálok speedfitnesen. 

De nem fogyok.

Az is igaz, hogy mintha csökkent volna a pocakméret - igen tudom, a fogyásnál nem a kiló a lényeg, hanem a kerület, térfogat stb. - de a kiló nem akar lemenni. Ráadásul mostanában éjszaka olyan éhség jön rám, hogy majd megőrülök. Tegnap este is egyszerűen nem bírtam. Hiába ittam vizet, akkor is úgy mardosott az éhség, hogy végül megettem két szelet gluténmentes abonettet, szalámival. Éjfél körül. Hát gratulálok magamnak! A gyors fogyás titka: egyél éjfélkor!!! Még szerencse, hogy nem kenyeret ettem. Az is volt otthon úgyhogy, akár meg is dicsérhetném magam....  

A hét amúgy nem volt rossz:

Szerda, péntek és vasárnap helyett hétfőn kardió. Szerda 45 perc 120-130 közt, péntek 45 perc 120-130 közt és közte 2X4 perc 130-135 pihenőkkel, vasárnap 60 perc 120-130 közt.

Kedd speedfitness. Csütörtökön kimaradt az edzés, részint azért mert a nagymamámnál kellett aludnom, részint azért mert előző este lecsúszott néhány sör, és a hülyegyerek elszívott egy csomó cigit is. Na éreztem a fejem reggel rendesen. A reggeli edzést le is kellett mondanom, délutánra vagy péntek-szombatra meg nem volt időpont.

Amire büszke vagyok:

1, pénteken sikerült 28-30 fokban a tűző napon 130-as pulzus alatt futni! Az meg nem is rossz. Jó nem volt tempó, de az senkit sem érdekel.

2, A hétfői egy órás kardión eltartott vagy 20 percig mire a megszokott tempómmal elértem a 120-t! Lehet ez így nem is ok, mert gyorsan el kell érni a zóna alját, és utána a zónában tartani, de mit csináljak, ha egyszer abban a tempóban amiben pár napja még szinte rögtön felugrott 125-re, most ennyi ideig tart mire elérem az "üzemi" hőfokot. Sikerült 45 perc alatt több, mint 7 km-t megtenni. Aztán meg még toltam egy negyed órát.

Rossz kutya:

1, A héten megint cigiztem. Szerdán és szombaton is. A szerdai csúnya volt, szombaton csak pár szálat.

2, Én nem tudom mi van, vagy a jó idő, vagy az EB miatt, de állandóan sörözésbe csöppenek. Volt két magyar meccs a héten, szerdán egy munka megbeszélés, ami sörözésbe csapott át, pénteken is ittam hármat a melegben. Ezt sürgősen abba kell hagynom.

Nem mondom, hogy néha nem fogok meginni egy- egy sört, de a fogyást némileg beárnyékolja, ha az ember mindennap megiszik egyet-egyet ebben a melegben. Még akkor is ha jól tud esni...

Szólj hozzá