2016. jún 06.

Heti összefoglaló (24.hét, 111,4 kg)

írta: drAti78
Heti összefoglaló (24.hét, 111,4 kg)

Egész jó hét volt.

Kedden, csütörtökön speedfitness. Jól ment semmi bajom nem volt, a szükségszerű kisebb izomlázat leszámítva. Csütörtökön az új lány tartotta az órát. Vele még nem edzettem. Hát egy kis Mengele reinkarnáció a csaj. Úgy meghajtott, majd összeszartam magam. És ráadásul látszott rajta, hogy élvezi. Én kevésbé, de biztosan így jobban, gyorsabban fejlődök majd.

Szerda 45 perc kardió, eliptikus tréneren. Gond nélkül megvolt.

Szombaton fallabda. Na ott rendesen meghajtottam magam. Eredetileg nem ez volt a terv, de Balibohóc egyre jobban játszik. Oda kellett tennem magam, hogy nehogy véletlenül elkapjon. Behúztam szettveszteség nélkül, de oda kellett figyelnem. Ebből az következik, hogy teljes értékű edzésnek felel meg a fallabda is.

Ami a nagyon jó hír, hogy pénteken újra FUTOTTAM!!!

Na jó nem futottam, kocogtam, de volt a mozgásomban lebegő fázis. Az meg ugye futásnak minősül. Este indultam, hogy ne legyen meleg, és pár kényszerű néhány lépéses sétát leszámítva végig tartani tudtam a pulzusom 130 alatt. A sebességet nem is néztem. Még szerencse, mert amikor vége lett és rájöttem, hogy 9:50-es kiliket "száguldottam" akkor azért néztem egy nagyot!!! Kb. 40 másodperccel lassabban futok, mint ha gyalogolnék!!! :)

Moós Gergő annyit írt erre, hogy ez az alakul ez. Szóval ezentúl próbálunk nagyon alacsony pulzuson, de már futni! Elvileg menni fog, aztán majd csak gyorsul egyszer.

Ami miatt nem lett tökéletes a hét, az a vasárnap. Péntek este egy barátnál kiültünk a kertbe. Kicsit hideg volt, de nem éreztem vészesnek. Szombat reggelre rendesen kapart a torkom, vasárnap este meg már tüsszögtem, meg folyt az orrom, stb. Megírtam Gergőnek, hogy a betegség miatt, inkább pihenek, és hétfőn pótolok, erre azt kérte, hogy ne pótoljak. Várjak pár napot, és ha teljesen rendbe jöttem, akkor edzek csak. Szimpi, hogy nem hajt ész nélkül.

Ja és kezdem azt észrevenni, hogy kis túlzással bármit ehetek reggelire és ebédre. Ha a vacsorát kihagyom, vagy minimalizálom, akkor van hatása a dolognak. Le is ment kicsit több, mint egy kiló a múlt héten. Csütörtökön jön a Laci haza. Már alig várom. Tutira ráveszem, hogy fussunk ki együtt a szombati kerti partira. Valószínű azon az egy futáson úgy félreteszek minden pulzuskontrollt, meg mindent. Jó kis beszélgetős örömfutás lesz, olyan tempóval és pulzussal, ami csak jólesik!

Szólj hozzá