2016. máj 12.

Beszélgetés Moós Gergellyel

írta: drAti78
Beszélgetés Moós Gergellyel

Tegnap megvolt  az egyeztetés a DK atyjával. Alapvetőn jó híreim vannak.

A legfontosabb az az, hogy megerősítette: mindenki így kezdi. Neki is hasonló adatai voltak az elején. Ez türelemjáték. Ezt eddig is tudtam, de azért jó volt hallani, hogy idővel jobb lesz. Sokkal jobb. 

Egyelőre csak annyi a kérés, hogy csináljak meg egy tesztet. 2 km gyaloglás maximum sebességgel, de nem futva.

Aztán jövő héttől indulunk. Heti 3 edzés szigorú pulzuskontrollal. Szerda és péntek 45, vasárnap 60 perc mozgás 120 és 130 közötti pulzussal. Gergő futásnak nevezte, hát maradjunk annyiban, hogy gyaloglás lesz. Amikor ezt felvetettem annyi volt a válasz, hogy Ő mindent futásnak hív. A gyaloglást is. Mert ebből előbb vagy utóbb, de újra futás lesz. Egyelőre elképzelni nem tudom hogy hogyan, de azt sem tartottam valószínűnek, hogy valaha 140-es pulzussal tudok futni. az meg már megy. Az is érdekes volt, hogy nem a távot határozta meg, hanem az időt.

Az elején nem hiszem, hogy a szabadban fogok edzeni. Szerintem jobb lesz a konditeremben. Ott vannak változatosabb kardiógépek - az evezőgép kifejezetten érdekel - és nem kell gyalogolnom a futópályán. Valahogy egyelőre nem akarok ott még lassabban gyalogolni/futni, ahol eddig - igaz magamhoz képest - néha egész jó idővel futottam.

Abban biztos vagyok, hogy iszonyatosan fog hiányozni a futás. Meg a tempók, meg a versenyek. De remélem csak pár hónap és újra visszatérhetek a pályára.

Most egy kis meló még, aztán megyek a dietetikushoz. Ő meg elmondja majd hogyan halok éhen az elkövetkező x hónapban... 

Szólj hozzá