2016. aug 03.

Bemutatkozik a híres Horváth féle sör alapú fogyókúra! :)

írta: drAti78
Bemutatkozik a híres Horváth féle sör alapú fogyókúra! :)

108.00 kiló!

Bizony ám! Ez volt a ma reggeli adat. Ami ugye sosem látott fejlődés. Mármint visszafejlődés. Mármint a kilók tekintetében. Úgyis értitek, nem bonyolítom.

És mi ez a sörfogyókúra?

A dolog rendkívül egyszerű. Tegnap elmentem sörözni, de csak egy almát ettem vacsorára. Az eredmény 1 kiló mínusz egy nap alatt. Ok, kiugró adat, meg visszakompenzálhat, de akkor is.

Rájöttem, hogy egészen nyugodtan sörözhetek egy-egy este. Nemhogy árt, hanem kifejezetten segít a fogyásomon. A lelkiismeret furdalás nélküli sörfogyasztásnak egyetlen feltétele csupán annyi, hogy ha megiszok 2-3 sört, akkor aznap a vacsorát ki kell hagyni. Egyszerűen beszámítom az aznapi kalóriakeretbe.

Ráadásul azt vettem észre, hogy ha mondjuk 3 sört iszom, ami ugye kb. olyan 700 kalória, akkor fogyok. Ha ugyanezt a 700 kalóriát, ugyanabban az időben, de pl. tésztával viszem be, akkor viszont hízok, vagy legalábbis stagnálok. Ennek nyilván az az oka, hogy a sörben lévő kalóriát teljesen máshogy dolgozza fel a szervezet, mint a szilárd táplálékkal érkezőt. Illetve lehet szerepe a sör vízhajtó hatásának is, de végülis tökmindegy.

A lényeg, hogy úgy néz ki nem kell nemet mondani a sörre ebben a melegben. És ez jó! :) 

Szólj hozzá