2016. jan 27.

Új rekord 1 km-en 5:27!!! (-2,4 kg)

írta: drAti78
Új rekord 1 km-en 5:27!!! (-2,4 kg)

Hétfő óta nagyon tartom magamat a tervekhez. Hétfő reggel (nyilván a sörözés hatására) 117.00-kilóval mérlegeltem, ezért úgy döntöttem ez lesz a kiinduló pont a felkészülésben.

Ehhez képest mindössze 48 óra alatt lement 2,4 kiló. Ennek nyilván legnagyobb része víz, és semmi zsír vagy tartós fogyás, de akkor is örülök neki.

A mai edzésen pedig felmértük, hogyan állunk a sebességgel. 800 m bemelegítés után, 400 m 145-ös pulzussal, aztán 1 km 165-tel, 200 m séta, 400 m 145-tel, aztán rövid pihenő után 1 km mindenfajta pulzuskontroll nélkül.

5:27-et mért az órám!!! Az eddigi legjobb időmön több, mint fél percet javítottam!

Túl sok értelme nincs tudom jól, de akkor is büszke vagyok rá. Legközelebb talán azt kéne tesztelnem, illetve edzenem, hogy 6:30-as idővel fussak, de hála istennek ez most már nem az én gondom. Ákos elvileg olvassa a blogot (lett is már 5 követőnk!) úgyhogy óvatosan kell fogalmaznom... :)

A hidegszaunában már a maximumon vagyok, ami MÍNUSZ 194 fokot jelent. Elképzelni se mertem, hogy ilyen hideget ki lehet bírni, de viszonylag simán ment, és a lábam egyértelműen javult (lásd új rekord!).

Ami igazából hatalmas változás az a kajában van. Egy excel táblán vezetem az étkezést, az italokat, a napi mozgást, az smr hengerezést, törzserősítést, achilles gyakorlatokat, napi súlyt, egyszóval mindent. Egyedül a fogyasztó tablettáknak, illetve a fogyasztó teának nem álltam még neki. Azt majd a jövő héten.

Holnap közgyűlés 9-kor úgyhogy a terv szerint hajnalban kelek, hogy legyen időm uszoda után még öltönyt venni és beérni a melóba. Jó érzés, hogy újra elkapott a gépszíj, de azért továbbra is szkeptikus vagyok abban, hogy egymás mellé tudok tenni 10 db 6:30-as kilométert április közepén. Na megyek, mert még meg kell csinálnom az achilles, törzserősítés, smr kombót...

Szólj hozzá

DrAti