2016. jan 24.

12 kemény hét!

írta: drAti78
12 kemény hét!

Még 12 hét van hátra a versenyig. 12 nagyon kemény hét.

A terv rendkívül egyszerű: visszahozzuk a teljes szigort. Holnaptól ismét nincs semmi alkohol, semmi cigi, és maximális figyelés a kajára. Nincs pékárú, tészta, krumpli, cukor, tej. Egyedül a rizsnek kegyelmeztem meg. Cukros üdítőt eddig sem ittam, úgyhogy azzal nem lesz gond. Vacsora maximum hús,salival vagy shake. És újra iszom a fogyasztó teát, valamint újításként elkezdek szedni L-Carnitint, és zöldkávé kapszulát. Már csak azt kell megnéznem, hogy a fogyasztó teával együtt lehet e szedni a kapszulákat...A blogra írt javaslatnak megfelelően írni fogom minden nap, hogy mit ettem, és ittam. A vizet nem fogom írni. /kösz a tippet Regulat/

Ezenkívül minden nap, de tényleg minden nap megcsinálom a törzsizom erősítés, az smr hengerezést, illetve az achilles erősítő gyakorlatot. Ha ezt mind betartom akkor minden héten lehet egy vacsora, ahol azt eszek, amit akarok, és iszok egy kevés bort is. Kell a jutalom is a rendszerbe.

A futóedzés adott, azt Ákos majd összerakja. Egyetlen dologban nem tudtunk eddig dönteni. Nem tudjuk eldönteni, hogy melyik utat válasszuk. A tervezett versenytempóban minél többet futni, és hozzászoktatni a pulzust, vagy a versenyre tervezett tempóban minél többet futni hogy felgyorsuljak a versenyig. Ez most nem tudom mennyire volt érthető... Ezenkívül marad a heti két úszás, illetve a heti 1 fallabda is.

Szóval jövök Vivicittá! A terv 65 perc, de ha csak simán PB-t futok, (72 perc) azzal is elégedett leszek. A többi eredmény kudarc lenne.

És a végére a legjobb hír!

2016. április 30-án szombaton megyek a következő versenyre. Mi az hogy megyek, megyünk! Tegnap csatlakozott a futáshoz Bor Balázs, azaz a Repülő Bagoly! Együtt indulunk Balatonfüreden 10,5 km-en! Tekintettel arra, hogy Bagoly összevissza 80 valahány kiló tutira megver majd, de egyáltalán nem érdekel.

Most pedig megyek és a haverokkal megnézem a New England Patriots mai meccsét és megiszom az utolsó sörömet április 17-ig. Hajrá Boston!!!

 

Szólj hozzá

DrAti