2016. jan 06.

2016 első mérlegelése: 115,4 kg

írta: drAti78
2016 első mérlegelése: 115,4 kg

A cím elolvasását követően tulajdonképpen be is fejezhetném a blogbejegyzést. Kis túlzással a blogolást. Még nagyobb túlzással a futást, az edzéseket, a fogyókúrát.

Az igaz, hogy legszívesebben beülnék egy csomó csoki meg süti, vagy mittudomén milyen kaják közé, és cukros üdítőt iszogatva panaszkodnék, hogy én megpróbáltam, de hát ez van. De mégse ez lesz. Csinálom. Mondanám, hogy tovább, de inkább ideillőnek érzem azt, hogy újra.

A dagadtköcsögön többen ugyanerről írtak. Volt olyan versenyző, aki 140 kilóról ment le 105-re és most ismét 120. Na itt azért nem tartunk, mert ugye ez csak 3-5 kiló, ami visszajött. De remélem hamar lemegy.

Na de mi lesz az új évben?

Az első és legfontosabb változás az az, hogy visszatért a felkészülésbe Ákos bá!

Na jó igazából Ákos alsó hangon vagy tíz évvel fiatalabb mint én, de szerintem úgy illendő, hogy az ember az edzőjét BÁ-nak szólítja. Legalábbis én ezt látom a nagyszerű focistáinktól! :) 

Ákos - mégiscsak atlétika edző - fogja összerakni a felkészülést a Viviccitára. Ha az jól megy, akkor természetesen folytatni szeretném az együttműködést, de egyelőre csak a Viviccitáig gondolkozom. Legyen aztán az meg jó eredménnyel, aztán a többit majd meglátjuk. Minden reggelre előírt nekem egy komolyabb bemelegítés utáni törzserősítést, illetve smr henger használatot. Szombaton találkoztunk, hogy megmutatja a henger helyes használatát, de természetesen otthon hagytam a hengert... /néha tényleg olyan idióta tudok lenni, hogy már fáj/ Szóval azt még egyelőre nem csinálom, de a többit igen. Összesen - lényeg a fokozatosság - 4X 30 másodperces tartás csinálok közte egy perc szünettel. Amikor ezt mondta rendesen morogtam, hogy ennél azért sokkal többet bírok, de rendesen izomlázszerűt érzek ettől is. Ma lesz az első futó edzés. Mondanom sem kell, hogy gépen, mert odakint - 7 fok van, és a rekordtán tiszta hó és jég. Hogy őszinte legyek eléggé bánom, mert önmagában, ha csak hideg lenne nem érdekelne mennék a szabadba futni, de így reménytelen.

Szóval a mai penzum viszonylag egyszerű: 3 perc 140-es pulzussal, 5 perc 155-ös pulzussal, aztán séta amíg le nem megy a pulzus 120 alá. És ezt 4x. Ja és megcsinálom a törzserősítést is, mert ma egy barom ügyfél miatt be kellett rohanom reggel dolgozni, az így elmaradt.

Kajára újra rámegyek, és újításként elkezdek szedni valami vitamint, L-carnitint vagy valami hasonlót szedni. Egyelőre pontosan nem tudom mit, de a héten egyeztetek egy szakemberrel.

Szólj hozzá

DrAti