2015. nov 24.

Közös edzés Lacival!

írta: drAti78
Közös edzés Lacival!

Hát ez a nap is eljött!

Együtt edzettem Lacival!!! A képen edzés után tekinthető meg a két sportember. Szerintem aki nem ismer minket, talán az is rájön ki kicsoda... :

Najó a közös edzés nyilvánvalóan túlzás, hiszen valójában a Laci mutatta meg, hogy miket kéne csinálnom, illetve mire figyeljek futás közben. De attól még együtt futottunk! :)

Könnyű bemelegítés után 2 km kocogás, aztán további bemelegítés, légzőgyakorlatok, 12*100 méter 4:30 körüli tempóban, aztán 5:00 tempóban 2*200 méter, majd levezetésnek 4*100 méter lassú futás, nyújtás.

Ennyi volt az egész, de hihetetlenül megmozgatott. Úgy döntöttem, hogy állandósítom, az ilyen típusú edzéseket+az egyik lassú helyett 2 km bemelegítés után 5 km tempó /max. 170-es pulzus/ 1 km levezetés lesz a progi. Természetesen marad egy lassú, max 145-ös pulzussal. /Csak meg kell csinálnom a heti 3 edzést./

Természetesen gyorsabban akartam futni, mint a terv, de Laci egyfelől már érzi a tempót, másfelől olyan órája van, ami méri és mutatja a pillanatnyi sebességet is. Na nekem nagyon kell egy ilyen! Általában fogalmam sincs mikor mennyivel futok, de itt az ideje, hogy írjak a Jézuskának! :)

Januárban újra találkozunk, és ha az időjárás engedi futunk is együtt. Addig is köszi Laci! :)

Szólj hozzá

DrAti