2015. nov 19.

150 nap - 111,5 kg - és lábfájás

írta: drAti78
150 nap - 111,5 kg - és lábfájás

Namost kb a címmel le is zártam minden fontos közlendőt.

A Vivicittáig 150 nap van hátra. Továbbra is borzasztó szkeptikus vagyok a 60 percet illetően. Szép lassan át is terveztem magamban 65 percre. Nem hiszem, hogy 110 kiló körüli súllyal képes lennék akár a 65 perces eredményre, és fogalmam sincs mennyit tudok /ha tudok egyáltalán/ fogyni a versenyig. Biztos vagyok abban, hogy 1-1 kiló elvesztése vagy inkább 5 kiló elvesztése mindenfajta különösebb edzés nélkül is komoly tízmásodperceket jelentene kilométerenként.

És itt a lényeg!

A súlyom egészen egyszerűen nem akar lejjebb menni a világ össze f..ért se!

Egy vicc, hogy miközben egyre többen mondják, hogy mennyire látszik, hogy fogytam, meg minden ruhám nagy rám, még azok is amiket nyáron vettem, közben milliméterre annyi a súlyom, mint augusztusban. És persze, hogy nem a  súly számít a fogyókúrában vagy életmód változtatásban vagy miben, hanem a centi, magyarul, hogy kisebb legyen az ember pocakja, meg segge, na de attól még mindegy egyes méteren, minden egyes lépésnél cipelni kell azokat a kilókat!!!

És ki is lyukadtunk a lábfájáshoz. Egyre gyakrabban érzek fájdalmat a lábaimban. Az a jó hír, hogy nem egy adott helyen fáj, hanem kicsit összevissza, és kicsit mindenhol. Már ha ez jó hír.

Szóval a tempófutásokat hanyagolni kell egy ideig az biztos. Azt gondolom, hogy ráérek januártól, de lehet hogy lesz az február is. Csak nyugalom. Nem szabad kapkodni, meg elsietni dolgokat, mert annak tutira sérülés lesz a vége. A lényeg az, hogy fogyjak.

De a lábam védelmében be kéne vezetnem valamit. Egyelőre ezt az SMR hengert nézegetem, mint otthoni folyamatos segítséget. Csak fogalmam sincs, hogy hogyan kell használni és a netről ezt nem hiszem, hogy meg lehet jól tanulni. Úgyhogy valószínűleg kereshetek egy edzőt, vagy masszőrt vagy mitudoménmicsodát.

De azért ma megyek futok egy kicsit... :)

 

Szólj hozzá

DrAti