2017. jún 29.

Új remény!

írta: drAti78
Új remény!

uj-remeny-star-wars-ravensburger-puzzle-500-db.jpgA bejegyzéshez csatolt képen a Star Wars sorozat első - mármint a 4., de amúgy az első, mindegy hagyjuk, szóval a régi - részéhez készült eredeti plakátja látható. És hogy mi köze van ennek a bloghoz, vagy a futsához, ne adj isten a fogyáshoz?

Semmi.

Egyszerűen új remény csillant fel a fogyásom egén, és ehhez kerestem valami jó képet, de csak és kizárólag a Star Wars vonalán dobott fel képeket a google. Egy idő után eluntam, és tessék. 

Na de ki az ifjú Jedi lovag, aki miatt egyáltalán felcsillan a remény?

Ismét felkerestem régi edzőmet Ákost és megkértem rá, hogy nyúljon már az ellustult valagam alá, és valamit nagyon sürgősen kezdjen rajtam összerakni, mert olyan szinten megrekedtem, hogy ha most nem kezdek el valamit csinálni, akkor teljesen el lehet felejteni az eddigi munkát, és mire a gyerek aludni kezd, addigra kezdhetjük az elejétől az egészet.

Ákos legnagyobb örömömre rendkívül lelkesen állt a dologhoz.

Közölte, hogy egyetlen feltétellel vállal el újra: ezentúl minden egyes nap pontosan kell vezetnem az étkezéseimet. Erre ugye van rengeteg netes cucc, úgyhogy nem lesz ezzel semmi baj. (Mármint informatikailag....)

Nekem annyi kérésem volt, hogy ne abból álljon az edzés, hogy megtervezi és csináld meg, hanem legyen ott velem. Ha nem is fut mellettem minden egyes alkalommal, de legyen ott a pályán, és ami a legfontosabb: BASSZON LE MINDEN EGYES KIHAGYOTT EDZÉS MIATT!!!

Azt is megbeszéltük, hogy lesznek - ó de még mennyi - olyan edzések, amikor zéró alvás után halál fáradtan megyek ki a pályára. Igen akkor szar lesz az eredmény. Aznap. De ha vár az edző, akkor felkelek, kimegyek, és megcsinálom. Max nem 6 km-t futok 45 perc alatt, hanem csak 5-t. Azt meg kibírom.

Szóval remélem működni fog a dolog. 

A hétvégén beszéljük meg a pontos ütemtervet, de a kaját már július 1-től indítom. 2 hónapra szól a megállapodásunk, azzal, hogy mindkét fél elégedettsége esetén automatikusan meghosszabbodik. :)

Berakok egy képet Ákosról és remélem, hogy két hónap múlva én is így fogok futni illetve kinézni... :)

hqdefault.jpgA kishitűeknek, azoknak akik nevetnek rajtam, azoknak akik azt mondják, hogy úgyse fog sikerülni, csak annyit üzennék, hogy igazuk van! :)

De azért remélem néhány kiló csak lecsúszik valahogy...

Szólj hozzá

DrAti